Annapurna Sanctuary Trek - Absolute Himalayan Treks

Annapurna Sanctuary Trek


No of People: 1-15 Max-Elevation: 4,130 m/13,545 ft
Duration: 15 Route Type: Moderate, Skillful
Trip Includes: N/A
Excursion: N/A
Arrangement: Transport innenriks t/r, 3- stjerners hotell i Phokara, full pensjon dagene vi går i fjellet, reiseleder, bærer mm.

TRIP OVERVIEW

Fotturen rundt fjellet Annapurna i Nepal er kåret til en verdens vakreste trekkingtur! På vår tur har vi plukket ut det beste av Nepal. Vi går gjennom små landsbyer omringet av spektakulær natur, majestetiske fjelltopper, levende kultur og historie, og ikke minst flotte og sjarmerende mennesker – og rett inn til Annapurna Basecamp. Underveis vil du kunne oppleve dagliglivet slik det foregår oppe i disse fjellområdene. Her kommer du tett innpå både voksne og barn, geiter og kyr. Se den fantastiske blomstringen på våren, hvor tusenvis av rododendronbusker står i full blomst. Det er grønt på bakken, rødt og rosa på trærne, hvite snødekte topper høyt der oppe og aller aller øverst, en knallblå himmel. Ikke rart Nepal er et av verdens vakreste land!

Vi starter og avslutter turen i Nepal med magiske Kathmandu. Utgangspunktet for trekkingturen er Pokhara, Nepals nest største by, som ligger flott til ved innsjøen Phewa og foten av Annapurna. Her finnes et utall av restauranter og spiseboder langs innsjøen, og er det klar sikt ser vi rett opp på kjente fjell som Annapurna I, Annapurna South og Fishtail. De fleste av dagene oppholder vi oss i tropisk skog og besøker flere landsbyer på vår vei inn til hjertet av Annapurna. Vi bor på enkle (men veldig trivelige) lodger underveis og spiser god, lokal mat. Morgenturen til Poon Hill er et av turens høydepunkter og byr på en spektakulær soloppgang med utsikt til

Dhaulagiri I, Nilgiri South, Annapurna I, Annapurna South, Hiunchuli, Annapurna III og Macchhapucchhare (FishTail) – et av verdens vakreste fjell. Etter flere dager med store opplevelser i lavereliggende landsbyer, går vi rett inn i hjertet av Annapurna – The Sanctuary – hvor fjelltopper på rundt 8000 meter omkranser oss 360 grader! Her skal vi avlegge Machhapucchhare- og Annapurna basecamp et besøk, og en vill og vakker utsikt venter oss.

Denne turen er kåret til en av verdens vakreste fotturer! Den går i Annapurna-området som er et ekstremt flott område å ferdes i der du virkelig kommer tett på hvite tinder, grønne daler og koselige landsbyer. Fjellet som er kjernen i dette massivet heter Annapurna 1 og er på 8091 moh. Dette er en tur som kan gjennomføres av alle med normalt grei form! Det er en fordel å ha vært på fjelltur fra før. Du burde også trene litt med å gå med en lett dagstursekk et par uker før avreise.

 

ITINERARY

Outline Itinerary

Day 01: Arrive in TIA, Kathmandu

Day 02: Sightseeing in Kathmandu and preparation

Day 03: Drive to Pokhara, 6 hrs. Overnight in Pokhara.

Day 04: Drive to trek starting point and trek to Ulleri (2,050m) 6hrs

Day 05: Trek to Ghorepani (2,750m) 4-5hrs

Day 06: Trek to Tadapani (2,700m) and visit to Poon Hill 6-7hrs

Day 07: Trek to Chhomrong (2,170m) 6hrs

Day 08: Trek to Bamboo (2,310m) 4-5hrs

Day 09: Trek to Deurali (3,230m) 3-4hrs

Day 10: Trek to Annapurna Base Camp (4,130m) via Machhapuchhre Base Camp (3,700m) 5-6hrs

Day 11: Trek to Bamboo 7-8hrs

Day 12: Trek to Jhinu Danda (1,760m) 5-6hrs

Day 13: Trek to Naya Pul 6hrs and drive to Pokhara 1hr

Day 14: Drive to Kathmandu and cultural program

Day 15: Departure!!!!

Interested In This Trip? Send Your Questions Or Start Booking

Make enquiry Book This Trip
Print Friendly

BEST SELLING TRIPS

Not sure what you’re looking for and need a little inspiration? We can help. Check out our handpicked lists of adventure trips you can take right now.